Готування в посуді нержавіючої
Раніше дуже популярна і затребувана була емальований посуд. Вона продавалася скрізь, і попит у неї був хорошою, так як вибір яскравих барвистих каструль був багатий. З часом попит на таку посуд трохи впав через негативних моментів, пов'язаних зі зберіганням і миттям. У сучасному світі все частіше дають перевагу посуді з нержавіючої сталі. Чому? Тому що такі вироби не піддаються корозії, абсолютно безпечні, мають невелику вагу, дуже прості у догляді, універсальні для будь-якого типу варильної поверхні, чудово підійдуть під будь-який дизайн кухні.
Невеликі поради по використанню нержавіючої посуду:
1. Не потрібно нагрівати порожню посудину, чи то каструля, кухонний кухлик або сковорода, по-уникнення появи кольорових плям. Якщо раптом таке все-таки сталося, то дайте посуді охолонути самостійно.
2. Краще готувати на середньому вогні, щоб ваші шедеври не прилипали і не підгоряли. Якщо все ж щось пригоріло, то перед очищенням обов'язково замочити в теплій воді з миючим засобом.
3. Щоб нержавіючий посуд довше зберігало гарний зовнішній вигляд не варто охолоджувати її під струменем холодної води, оскільки це може призвести до деформації поверхні.
4. Якщо ви хочете підтримувати гарну полірування, то періодично потрібно протирати поверхню оцтовою кислотою або лимонним соком.
Якщо дотримуватись вище перерахованих рад процес готування в нержавіючої посуді принесе Вам лише задоволення.
Інтернет магазин Venchik бажає вам, щоб процес готування був легким, а страви при цьому самими смачними!